TÄVLING!


Och den här gången är det på riktigt!

Nu ska jag gå och måla lite på en av mina väggar på rummet.

Gissa vad det är som jag ska måla och vinn en överraskning (värde: ca 100kr skulle jag tippa på)
vinnaren länkas  ^^

Hemma då

Då var man äntligen hemma då. Fasen vad ont jag har i fötterna efter att ha gått runt i stan i typ 2 timmar? :]


bara för att ni inte förstår min och filips humor..

Jag har tråkigt


talk to the hand cause the face aint listening

Stigs hamsterkläder AB

I mitt hus är det inte bara människorna och hunden som har kläder ^^


Mini, april 2006


Benny, 14 februari 2010

God morgon 100215

God morgon. Idag ska jag på bup, sen ska jag downtown och ta ut pengar, köpa färg, en ordentlig jävla kniv och ett par shorts. Och det där lät ju jättebra, "jag ska på bup, sen ska jag till stan och köpa en kniv" xD men det är inte som det låter ;) Jag håller på med ett litet hemligt projekt ^^


jag och mina hemliga projekt -.-

inga konstigheter

Just nu sitter jag och mumsar på ekologiska gelehjärtan.



inga konstigheter! som jag brukar säga ;)

Look what they´ve made me do!


Mission failed

Jag säger som kissie, "jag vågar inte visa er mitt hår".. Närå men såhär ser mitt hår ut nu..



Det hände ju knappt nått! Det blev bara lite gulare på ena sidan -.- Fan också, jag har blekt tre TRE gånger och det blir ju ingen skillnad?! Finns nog bara en utväg, raka bort det!

håret

Jag blev kind of less på mitt orangea hår. Så ja, hoppas det blir blondt nu..?

Jävlar i min lilla låda


Finn två fel



facit:


vad hände med mitt öga?! Nog för att jag inte är guds vackraste skapelse, men sådär ser inte mitt öga ut!

Litet roar barn

OMG JAG FICK EN KLUBBA PÅ RONJAS IKVÄLL! Fast jag glömde att fota den (världen går under xD) dock har jag en bild på mig och en mandarinklyfta(?)


Stig granskar bloggfenomenet


Jag frågar ofta mig själv (och alla andra för den delen), vad är grejen med att blogga? Dom flesta verkar ju bara sträva efter att bli kända genom sitt bloggande. Men vad är egentligen oddsen för det när 5% av den svenska befolkningen bloggar idag, dvs ca 450.000 personer?

Hur stora är oddsen för att just jag av 450.000 personer skulle ha det mest intressanta livet? För det är ju ändå det man skriver om? Bloggen är ju en sorts dagbok. Och dessvärre tycker jag att allt för många avslöjar för mkt om sina privatliv.

Jag skriver inte allt för personligt, inte mkt känslor och sånt. Hur kul är det att läsa om någon deprimerad tonåring? Nej just det, man vill ju läsa bloggar för att det är roligt och att man blir glad av det. Därför kan jag ju erkänna att jag inte riktigt håller mig till sanningen alla gånger. Men det är ju bara för att jag vill hålla mina läsare på lite avstånd från mitt privatliv.

Visserligen bloggar man väl för att man vill att folk ska läsa bloggen, annars hade det ju varit meningslöst. Men de flesta som fiskar läsare på diverse sett får ju egentligen bara ha Besökare i statistiken och inga direkta läsare. Om man kollar på kommentarerna hos dem mest-aktiva listan så är det ju i princip bara "sv: fin blogg du har, hur är det med dig idag?" Vars kommer egentligen det riktiga intresset för att läsa en blogg in egentligen?


Det här är vad jag tycker och tänker om bloggvärlden. Rätta mig om jag har fel.


Panda

Var ute och fotade Panda i det fina vädret, och här har vi resultatet ;)



Och den här bilden tog min fader ;)

Blondinbella vem?

Asså har Blondinbella fortfarande läsare på sin blogg? Ett tag var ju hon sveriges största bloggare. Men nu när jag tänker på de största bloggarna så är det Kenza, Foki, Kissie och typ dessie och paow som poppar upp i hjärnan. Liksom jag har typ helt glömt bort blondinbella? Jag har visserligen aldrig läst hennes blogg, den är för mig totalt ointressant. Hon är så himla präktig på nått vis :P Nej, blondinbella har haft sin tid tycker jag.

Blondinbella




Godmorgon 100213

God morgon på er. Idag känner jag redan att det inte är min dag. Dagen börjar med att Panda hoppar upp i sängen och attackerar mitt huvud, jag får panik, ramlar ur sängen och slår knät i fotöljen. Jättekul, sen när jag ska äta nutrilett-skiten gick shakern upp och som ni kanske förstår så resulterade det i att halva köket var indränkt i nutrilett. Så ja, vi får se hur den här dagen slutar -.-

Aja, vad ska folket göra idag då?

Så gick det

Kanske jag skulle skriva nått om provridningen? Ja, vad finns det att säga om den, förutom att det failade helt?  Jag kunde typ inte ens trava xD Och mina föräldrar lär väl slakta mig om jag erkänner att det inte var så kul som jag hade trott :/



Eftersom det var min mamma som fotade så kan man ju inte förvänta sig något mästervärk till bilder?

Mina outfits genom tiderna

Jag har aldrig påstått att jag har någon känsla för mode, men kunde inte någon ha stoppat mig från att gå ut såhär?





Och vad kan vi dra för slutsats av detta? Ja, jag ska kanske inte ska satsa på en karriär innom mode-industrin?

Bara för att jag gillar gamla bilder..

Dom här bilderna tror jag inte att det finns många som har sett. Jag hade knappt sett dom här bilderna förrän idag, 7 år senare.

Smulan, min första hamster :] Och se, min dubbelhakan fanns redan på den tiden ;)


Semester i Byske. Gissa vem blekfisen är -.- Jävligt najs väder för övrigt..


Vem skulle gå runt i en blå/turkos batik-tröja med röda pärlor(som inte syns på bilden) om inte jag?


Och vem skulle komma på idén med rosa hår om inte jag?


Och till sist, vem skulle komma på iden att sätta sig i en kaninbur med rosa byxor och rosa topp om inte jag?

Usb-minnen och dagens outfit

Nu har jag fått nog av alla mina usb-minnen -.- så nu håller jag på att föra över allt till datorn, och nu snackar vi 4gb*3. Så det tar ju sin lilla tid att föra över.. Dock verkar det som att jag har nån form utav virus på dom hehe Men jag ska låta virus-saken ANALysera hela datorn medans jag är och rider ;)

Här kommer stigs.blogg.se's första dagens outfit:


haha snyggt va? xD vänligen ignorera min fina frisyr.. men iaf detta är som ni kanske förstår mina ridkläder ;) Nu ska jag btw ge mig iväg och få det här överstökat ;)

Provridning

Oh shit om en timme typ ska jag fara på Hippologum och provrida. Och beroende på hur det går så får vi se om det finns någon ledig plats för mig ;) Jag är typ fett nervös. Det var ju 2 år sen jag red sist :S Jag kommer säkert inte ens upp på hästen xD

Vampire Diaries

God morgon. Igår kväll hade jag tänkt att skriva något innan jag gick och la mig, men då hade min pappa stängt av datorn och jag orkarde inte starta den igen :]

Men iaf, hur många såg Vampire Diaries igår? Jag är typ helt såld på den serien :P Dock hade jag så högt ljud på tv:n så att jag höll på att få en hjärtinfarkt varje gång den blev nått sånt där plötsligt ljud xD

det här är so stig-style!

Jag kan en sak som många inte kan..



..nämligen att gå ut helt osminkad
. Det verkar ju vara nått som vissa har svårt för? För mig är det nästan tvärt om. Jag känner mig mer bekväm utan smink (ibland undrar jag verkligen om jag är född i rätt kön). Jag brukar bara sminka mig om jag ska på nån lite märkvärdigare tillställning. I skolan brukar jag oftast bara ha lite foundation, beroende på hur min hy ser ut. Fast om det ser riktigt förjävligt ut så brukar jag typ strunta i det helt :P

Sminkar ni er varje dag?

Går man på diet så gör man..

Såhär ser mina godis-inköp ut nu för tiden:


Torsdagar får från och med nu vara min synda-dag eller nått :P Nu ska jag gå och äta pizza till middag hehe :]

Till tandläkaren och tillbaka

Hey ho nu ska jag iväg till tandläkaren sen blir det en snabbis till stan och sen hem. Så vi hörs!

Vad som händer när jag är ensam hemma..


en bild säger mer än tusen ord va? Där gick jag upp det där halva kilot som jag hade gått ner xD

Filmdags

Sådär då är både jag och vovven nyduschade och nu ska vi(jag) se på film ;)


haha jag för några veckor sen xD  alltid lika snygg..

God morgon 100211

God morgon. Idag är jag ensam hemma hela dan. Vad ska man hitta på? Jag vet vad ni ska hitta på iaf, ni ska bjuda på mina auktioner på tradera! Klicka här om vi är intresserade av en svampbob t-shirt, en laptop väska eller en jättefin stickad tröja ;)


2:37

Idag har jag då verkligen inte varit så aktiv på att uppdatera. Men det kanske väger upp min typ 10 inlägg igår?;)

Men idag har jag iaf sett film hela dagen, jag har precis sett klart den 3:e filmen. Och det är typ bara den jag kommer ihåg, så here we go..
2:37

Den var riktigt najs faktiskt. Sen kan man ju undra hur nu självmord kan vara najs?) Men iaf så är det just det som filmen handlar om. Filmen börjar med att de upptäcker att nog har tagit livet av sig. Efter det så får man följa 5 ungdommar och deras problem. Och i slutet får man alltså se vem av dom det var som till sist tog livet av sig.


5 av 5 apelsiner. Och ja jag gillar hemska filmer.

Lite variation tack?

Nog för att jag brukar äta samma saker dag ut och dag in utan att bli less, men alltså jag hade gärna viljat ha nått att tugga på?


God morgon 100210

Idag känner jag mig konstig. Och inte på ett bra sätt. Kan inte komma fram till om jag mår dåligt psykiskt eller fysiskt (eller båda). Så idag blir det nog inte mkt aktivitet för min del. Ska väl kanske gå ut med vovven så får vi se om jag mår bättre.

Hoppas ni mår bättre än mig idag :]



Sadface

Min statistik ligger nästan på 0 just nu xD lite fail ändå? Vill inte ens mina vänner läsa min blogg? :(

"Talar man om trollen"

..eller vad man nu säger. Samtidigt som jag skrev inlägget om praktiken så fick min mor ett samtal från ungdomscentrum, och nej det blev igen media-iv-blablabla.. Så då får jag leta praktikplatser igen -.-

Åh vad jag hatar en där människan som tog min plats nu


Jag döper typ alla mina inlägg till "kul"

Inte för att jag fick den här kommentaren på bloggen, men det var typ nån som frågade på msn idag. Så here we go..

Hur går det för dig med praktiken? Har du hittat någon praktikplats än?

Svar: Det går inte alls verkar det som. Det var tänkt att jag skulle fara och besöka nått media-iv-tjosanhejsan som jag inte fattade vad det var. Men så var det tydligen en tjej som stog före mig i kön, så min framtid hänger typ på denna människan. Tackar hon ja till media-saken så måste jag fixa en praktikplats fort som bara den. Och eftersom att det är svårt att få tag på praktikplatser just nu så kan det typ bli vad som hälst -.- Konsum Teg here I come! haha Men om nu den här tjejen tackar nej, så ska jag fara dit snarast möjligt och se vad det rör sig om.

Så ja, min framtid vilar i någon främlings händer xD Känns ju bra?




GE MIG

Åh jag provade dom här idag och jag är kär :] Jag måste bara köpa dom! snarast möjligt!

jag vet att jag är patetisk, men jag kan inte sluta tänka på dom :P

Bra emelie, bra

Dag två av dieten och jag har redan syndat ganska rejält; varmkorv, ostmacka, 4 sockerbitar (fråga inte) och en festis :]



Stigs.se

Jag är sur på Stigs Persienner & Markiser (http://www.stigs.se) dom har nämligen snott mitt namn :O Till att marknadsföra persienner och markiser dessutom! Så himla lågt..



Visst, det här fönstret såg väl inte helt fel ut, men folk vill väl häldre läsa min blogg än att köpa persienner och markiser?


Googla på google?

Vilken normal människa för det egentligen?



Och nej, jag är inte normal så det är ok om jag gör det ;)

Fasen nu glömde jag ju bort vad jag egentligen skulle skriva -.- bra emelie, bra.. (och så pratar jag med mig själv också, heeeelt normalt) Men det är morgon okej??

100109

herregud alltså, titta vilken tid det här publiceras :O Såhär tidigt har jag inte varit uppe på hundra år :P Men idag så ska jag på bup och det kommer att bli jättekul med tanke på att jag 1. inte har gjort läxan klart och 2. Jag har inte sovit något inatt.. bokstavligt talat. kl 9 idag har jag varit vaken i 24 timmar, det känns ju lite udda.

Nämen nu ska jag gå och dricka ett glas skosula (nutrilett). Seriöst, trots att den är i flytande form så smakar den ju torrt, hur är det möjligt?

nån som är vaken?

0-75ebb2a654878618acc43d86ab8a4904.png

Kolla varifrån!

 

nån som är vaken? 0768135757 ;) Jättefin bild jag vet. men i brist på annat så..

 


Jag håller redan på att ge upp

Min mammas middag:
<3

Min middag:


Rise Against - Hero Of War

Veckans låt blev Veckans låt: Rise Against - Hero Of War. Dock vågar jag inte försöka få tag på lyrics igen för jag fick nått jävla virus sist -.-

Dessutom funkar inte google märker jag nu :O VÄRLDEN HÅLLER PÅ ATT GÅR UNDER!! O.O


Saker förändras

Då:


Nu (typ iaf):

Måndag in my ass

Men oj vad rolig dag det här är då..
1. Nutrilett smakar skosula plus att jag spillde den där förbaskade smörjan över halva köket nyss -.-
2. Jag har fått virus på min pappas dator
3. Jag ska till läkaren idag och det kommer inte att bli kul.
4. Jag är på allmänt dåligt humör

hur mår ni idag då?

Låt mig vara!

Åh jag är på så dåligt humör just nu. Jag är så himla sur på en viss person så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kan personen i fråga sluta förfölja mig?! Jag blir galen! LÅT MIG VARA! Jag orkar inte med dig just nu. Och frågan är om jag någonsin kommer att göra det..?

Du vet vem du är..


Dont try this at home

Då har jag druckit ett glas skosula till frukost..


Jag känner redan hur kilona rasar -.-

Herren kan se dig


Städ dag

Idag är nog första gången på de 55 dagar jag har varit ledig som jag faktiskt gör något vettigt. Idag har jag städat :O hör och häpna.. Idag inriktade jag mig mest på mitt smink och smycken. Och jag kan säga såhär, över hälften av allting hamnade i soporna. Här kommer ett litet smakprov på vad jag hade ;)


Innan jag hade börjat -.- och då hade jag inte tagit fram allt!

 
Lite närbilder på högen ;)


Armband har jag då ingen brist på ;)


Mascaror i alla dess slag. Några skulle jag bedöma vara från tidigt 1600-tal..


Nån rosa substans som jag inte kan identifiera. Den är för seg för att vara läppglans och för kletig för att vara nått annat?


Solglasögon är ju bra att ha


En till grej som jag inte vet vad det är. Den verkar ju ha nån sorts koppling till nån sport. Men såvitt jag vet så har jag ju knappt deltagit på idrotten i skolan, så den här kan inte vara min?


"Varför får man inte säga NEGERBOLL när man får säga vitlök" <3

'
Foundation och concealer har jag inte häller någon större brist på.


Sen hjälpte Panda mig att förstöra ballongerna sen min födelsedag :P

Nu ska jag gå och njuta av min sista riktiga måltid innan dieten ;)

Ab circle pro

Tv-shop står ju helt klart för sveriges konstigaste och mest icke-fungerande saker som går att köpa. Dessutom så tycker jag att många av deras påhitt ser ganska roliga ut. Ett fint exempel på det såg jag på tvn i morse:



Undra om det finns någon som verkligen köper tv-shops saker? (förutom min farmor, hon har typ allt från tv-shop!)

Farväl grymma värld

Jag har bestämt en sak. När jag dör, hur jag än dör, ska mina sista ord vara "farväl grymma värld"


god natt typ?:p

13d897de4f9f61f3bde7052b965674a8.png

Kolla varifrån!

god natt typ?:p


Stig hjärta hatkommentarer



Jag måste säga att jag tycker att det är ganska kul med hat-kommentarer. Dock börjar jag undra om det är nån filur där ute som tycker det är roligt att manipulera folk att hata mig av alla människor?


1. Det är du som är patetisk eftersom att du för det första inte kan stava och för det andra inte känner mig. Men om nu ska envisas att tycka att jag är patetisk så får du gärna höra av dig till mig personligen så kan vi snacka om det.

2. Ja, jag både tror och vet att jag är både rolig och smart. Och jag skiter i vad andra säger ang det. Tycker ni inte att jag är rolig eller smart så är det erat problem

3. Taskig? Jasså det säger du? Har du något exempel på det kanske?  

3. Ful? Då skulle du se mig i verkligheten! Fy satan alltså :S Nä skämt o sido, vacker är jag fullt medveten om att jag inte är, men det accepterar jag. Om du har svårt att acceptera min fulhet borde du kanske söka hjälp? 

Jag tar min pappas godis

Alltså min pappa får ju nästan skylla sig själv om han lämnar sin godispåse bredvid mig? Aja, från och med på måndag lär han ju få behålla sitt godis, för då ska jag ju börja med dieten. Och vi får väl se hur jag ska lyckas att bara dricka shakes i typ en månad? haha jag känner på mig att det här kommer att faila och att jag typ blir deprimerad och går upp 20 kilo istället xD


jag borde ha peruk oftare..


En film som inte finns

Jag har tråkigt så jag har gjort en framsida till en film :D JAG ÄR KREATIV MOHAHAHA

 Klicka så får ni se mitt vackra ansikte i närbild :D


Finn ett fel



facit:

ja, jag är snygg när jag fotar

Lan med mig själv?

Eftersom att det är lördag och helg idag så blir det ju lite dålig uppdatering och jag orkar inte tjata om varför :P

Men ikväll hade jag tur, min pappa ska nämligen se på hockey hela kvällen. Så nu ska jag försöka fixa en ny header till bloggen ^^ hoppas bara att photoshop vill fungera idag ;)



Och eftersom jag med största sannolikhet inte kommer att vara allt för upptagen så får ni gärna adda mig på msn  om ni inte har nått bättre för er ;)  [email protected] äre som gäller iaf :P


Mitt inköp

Ja då har jag varit på kvantum, och här har vi inköpet:



TADA! oh yes nu ska spåren efter allt godis bort! xD

God morgon 100206

God morgon. Nu är det fjärde gången jag skriver det här inlägget -.- Min dator verkar inte gilla när jag lägger till bilder i inläggen, då låser den sig..

Men iaf idag ska jag åka till Kvantum och köpa något som kommer att förändra mitt liv. Ja, man kan köpa sådana saker på ICA Kvantum ;) Vad kan det vara? ^^

Det får ni se senare idag när jag har varit och införskattat detta ;)

mitt msn fungerar..

..inte alls -.- Men det gör inte så mkt just nu, för nu ska jag gå och se på film med min fader :P


och nej, jag är inte naken! vilken normal människa tar nakenbilder på sig själv?


Tik Tok

Det måste ju finnas tusentals parodier på Tik Tok. Det här är mina favoriter:




Photoshop

Dumma photoshop som inte vill funka -.-

Här försöker jag äntligen fixa en ny header, men nej, då funkar inte photoshop :@

god morgon förresten..

Svenskalektion med Stig

Eftersom min pappa tycker att mina apelsiner som jag har när jag recenserar filmer ser ut som tomater så tänkte jag visa honom (och alla andra som inte ser skillnad på en apelsin och en tomat) detta:

                          


Blackout

Ja vi kör en film till idag..
Blackout

Den här var riktigt bra. Den handlar om 3 personer som fastnar i en hiss. Men dom ser inte det som världens undergång, på skylten i hissen står det ju "hissreparatören kommer om 30 min". Men såklart kommer ingen och räddar dom(annars skulle det ju inte bli nån film) Istället blir dom instängda i nästan ett dygn. Och på det dygnet hinner det hända mycket med en psykopat som sällskap.

Jag trodde att det skulle vara en såndär dryg film där människorna bara sitter och gör ingenting, men ack så fel jag hade :P Trots att den ändå var 120 minuter så kändes det som att det var slut så himla fort :O

Det blev 4 av 5 apelsiner på denna :)

Jag kan ju upplysa er redan nu om att jag har svårt att gilla nån film till 100% (5 av 5 apelsiner ;))

Anamorph

Anamorph

Det här gillar jag. Fast mitten av filmen blev den dock ganska tråkig och jag var nära att stänga av den. Men iaf så är det en thriller uppbyggd på målningstekniken "anamorphosis" (fråga mig inte vad det heter på svenska) Men den var i varje fall helt ok :) 3 av 5 apelsiner.


Anamorph
Anamorph är en sorts målningsteknik som betyder att det som är målat ser annorlunda ut beroende på vilken vinkel man ser det från, här är några exempel:

Ja såhär ser det ut rakt fram ifrån. Nån himla klutt mitt i. Men om man ser från sidan..
 Så är det en döskalle. Lite små häftigt va?

Jag har för mig att foki har visat såna här bilder nån gång..






Svampbob till salu

Nu har jag lagt upp lite nya grejer på tradera.se. Bland annat en laptopväska, stickad kofta och en svampbob t-shirt. Klicka här om det låter intressant ;)


Bubble town!

God morgon på er. Idag har jag big news! Igår, närmare bestämt kl 22.33 klarade jag hela Bubble Town! (ett mobilspel) Jag har hållt på med det där spelet sen i sommras, och nu äntligen har jag klarat hela :D tjoho


det hela leder mig till frågan; vem bryr sig?

Wtf?

Jisses vilken chock jag fick när jag skulle kolla upp vad det var för låt jag hörde på radion. Jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra, fastän det kanske inte är min sorts musik. Men iaf, jag trodde inte att det var Måns Zelmerlöw som sjöng den här :O

Måns Zelmerlöw - Impossible

höhöhö ska jag börja se melodifestivalen när jag ändå håller på? xD

Vad jag gör när jag väntar på bussen

Får man lov att kalla det här min första videoblogg?


Hemma igen

Äntligen var man hemma igen. Känner mig helt slut, och jag förstår inte varför. Jag har ju typ bara gått fram och tillbaka och inte gjort nått speciellt i 2 timmar? 2 timmar är ju inte mycket?

Aja, ang praktiken verkar det ju helt kört. Dom hade inte hittat nånting och det lät som att dom hade gett upp helt. Men jag ska se om jag kan ordna det själv. För jag vill verkligen inte börja plugga igen, inte än iaf..

Sen hade jag klippt ihop en liten film. Men den får ni se lite senare, för nu ska jag gå och äta middag ;)

(fasen vilket tråkigt inlägg det här blev -.-)


5 saker

5 saker du inte visste om mig:

1. Jag är beroende av äppeljuice, det måste ALLTID finnas hemma.

2. När jag ska gå in i ett mörkt rum måste jag först tända lyset för att försäkra mig om att det inte är någon i rummet. Sen kan jag släcka och gå in.

3. Mina föräldrar var rädda för mig när jag var liten.

4. Jag har aldrig åkt slalom (jag har inte ens sett en slalombacke irl)

5. Jag har 29 ärr på benen.

 

Dagens planer

Jahaja snart ska jag ta bussen till stan och där ska jag först gå runt och se efterbliven ut, sen kl 15 blir det alltså ungdomscentrum. Och jag har fortfarande inga förslag på praktikplatser -.- funderar lite svargt på sjukhuset och typ på något hotell. Nja jag vet inte..

Aja, nu ska jag sluta tjata om praktiken (haha det har jag sagt ett visst antal gånger förrut xD)


Sen vill jag bara säga att min Panda är sötast i hela världen :]

Kom igen då

Hjälp mig med förslag på praktikplatser. Jag har total blackout xD

Kom igen, langa praktikplatser!

Både seriösa och mindre seriösa godtages ;D


Här har ni ju chansen att få spamma sönder en blogg och hamna på "mest aktiva"-listan ;D

(och ja, jag är desperat)

TÄVLING


Okej jag ska göra ett försök till en tävling. Frågan är bara om det är någon som besöker min blogg och deltar? xD Men jag tänker inte avslöja vad det är för tävling förrän jag har kommit på nått bra pris :)

Så vad skulle ni vilja vinna då? jag har lots of stuff ni kan få! ;D

(en liten hint till tävlingen, det är nog lättare för de som känner till min personlighet och intressen, så vill ni öka eran chans att vinna, så kan det vara en bra ide att läsa igenom min blogg och ställa frågor så att ni vet mer om mig inför tävlingen ^^)


Det var då ett himla tjafs om praktik

Imorgon ska jag till ungdomscentrum igen. Dom hade nämligen inte hittat någon praktikplats så nu måste jag komma med fler förslag. Men jag vet verkligen inte vad :S Hjälp mig!



Alla förslag på praktikplatser godtages tacksamt!

Äta marsvin i tv?

Är det bara jag som blir lite upprörd av det här:


(klicka på bilden för att läsa mer och se klippet)

Visst, man äter ju grisar och shit också. Men det känns bara väldigt fel med marsvin? Och att dom som sålde marsvinet inte visste att det skulle bli tillagat, speciellt i TV tycker jag är väldigt taskigt.. Och nej, jag är ingen djurrättsaktivist eller vad det hu heter, jag tycker bara att det här är fel. Fatta vilken chock? 

Liksom skulle inte ni reagera om ni sålde erat husdjur och sen ser man sitt djur bli dödat, tillagat och uppätet på TV?

Nä min lilla Panda kommer aldig att säljas och än mindre ätas upp :]

<3

Adrift

Adrift

Ganska tråkig film, inget hände typ? 6 personer hamnar i vattnet, kommer inte upp i båten igen, alla dör, konstigt slut? Det var inte så väldigt spännande att se dom guppa omkring i vattnet i typ en timme och 20 min.. så det blir 1 av 5 apelsiner. Det är verkligen inte värd att se

Stig planerar bröllop

Jag hittade den här på fattyboms blogg och jag tycker att den var så grymt kul. Seriöst, såhär ska mitt bröllop också se ut:


Upp och ner

21f952f51f3ea66a126157d438179c6d.png

Kolla varifrån!

usch vad kallt det är och usch vad snygg jag är..


Veckans låt

Jahapp den här veckan har jag knappt lyssnat på nån musik. Så det fick bli en "gammal" låt, Eminem - Beautiful.



Lately I've been hard to reach
I've been too long on my own
Everyone has a private world
Where they can be alone
Are you calling me, are you trying to get through
Are you reaching out for me, and I'm reaching out for you

I'm just so fu-ckin' depressed
I just can seem to get out this slump
If I could just get over this hump
But I need something to pull me out this dump
I took my bruises, took my lumps
Fell down and I got right back up
But I need that spark to get psyched back up
And the right thing for me to pick that mic back up
I don't know how I pry away
And I ended up in this position I'm in
I starting to feel distant again
So I decided just to beat this pain
Up and tried to make an attempt to vent
But I just can't admit
Or come to grips, with the fact that
I may be done with rap
I need a new outlet
I know some shits so hard to swallow
And I just can't sit back and wallow
In my own sorrow
But I know one fact
I'll be one tough act to follow
One tough act to follow
Copy
One tough act to follow
Here today, gone tomorrow
But you have to walk a thousand miles

Chorus
Walk my shoes, just to see
What it's like, to be me
All be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Looking shit through each other's eyes

But don't let 'em say you ain't beautiful OoOo
They can all get fu-cked. Just stay true to you sOoOoo
Don't let 'em say you ain't beautiful OoOo
They can all get fu-cked. Just stay true to you

I think I'm starting to lose my sense of humor
Everything is so tense and gloom
I almost feel like I gotta check the temperature in the room
Just as soon as I walk in
It's like all eyes on me
So I try to avoid any eye contact
Cause if I do that then it opens a door to conversation
Like I want that...
I'm not looking for extra attention
I just want to be just like you
Blend in with the rest of the room
Maybe just point me to the closest restroom
I don't need fu-cking man servin'
Tryin to follow me around, and wipe my ass
Laugh at every single joke I crack
And half of them ain't even funny like that
Ahh Marshall, you're so funny man, you should be a comedian, god damn
Unfortunately I am, but I just hide behind the tears of a clown
So why don't you all sit down
Listen to the tale I'm about to tell
Hell, we don't have to trade our shoes
And you don't have to walk no thousand miles

Chorus
Walk my shoes, just to see
What it's like, to be me
All be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Looking shit through each other's eyes

But don't let 'em say you ain't beautiful OoOo
They can all get fu-cked. Just stay true to you sOoOoo
Don't let 'em say you ain't beautiful OoOo
They can all get fu-cked. Just stay true to you sOoOoo

Nobody asked for life to deal us
With these bullshit hands with doubt
We have to take these cards ourselves
And flip them, don't expect no help
Now I could have either just
Sat on my ass and pissed and moaned
But take this situation in which I'm placed in
And get up and get my own
I was never the type of kid
To wait but I know to unpack his bags
Never sat on the porch and hoped and prayed
For a dad to show up who never did
I just wanted to fit in
Every single place
Every school I went
I dreamed of being that cool kid
Even if it meant acting stupid
Aunt Edna always told me
Keep making that face till it gets stuck like that
Meanwhile I'm just standing there
Holding my tongue up trying to talk like this
Till I stuck my tungue on the frozen stop sign poll at 8 years old
I learned my lesson and cause I wasn't tryin to impress my friends no more
But I already told you my whole life story
Not just based on my description
Cause where you see it from where you're sitting
Is probably 110% different
I guess we would have to walk a mile
In each other's shoes, at least
What size you where?
I wear tens
Let's see if you can fit your feet

Chorus
Walk my shoes, just to see
What it's like, to be me
All be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Looking shit through each other's eyes

But don't let 'em say you ain't beautiful OoOo
They can all get fu-cked. Just stay true to you sOoOoo
Don't let 'em say you ain't beautiful OoOo
They can all get fu-cked. Just stay true to you sOoOoo

Lately I've been hard to reach
I've been too long on my own
Everyone has a private world
Where they can be alone... sOoOoo
Are you calling me, are you trying to get through OoOo
Are you reaching out for me, and I'm reaching out for you sOoOoo Oo Oo

Yea... To my babies. Stay strong. Daddy will be soon
And to the rest of the world, god gave you the shoes
That fit you, so put em on and wear em
And be yourself man, be proud of who you are
Even if it sounds corny,
Don't ever let no one tell you, you ain't beautiful


God morgon 100201

God morgon, idag är det inte bara en ny dag, utan en ny månad också :D (och vem bryr sig?) Iaf så hoppas jag att jag får en praktikplats den här veckan. Jag har ju som sagt väntat ett tag nu -.-

Men just idag ska jag kanske till stan, vi får se hur det blir.


hahahahah så himla ful jag var/är!

RSS 2.0